BAC Betong designgolv

Skapa en trendig look med färgat spackel! 
BAC Betong är ett miljövänligt spackel utan kemiska tillsatser, den används för att skapa stenliknande och råa ytor som till exempel betong, skiffer och natursten i olika färger och nyanser. Med hjälp av schabloner kan man skapa linjer, mönster, logotyper mm. Det finns inga begränsningar.

Med BAC Betong kan man på ett enkelt sätt få fram ytor som efterliknar material som annars är tunga och svårhanterliga. I tunna lager på 1-2 mm skapas en naturlig, foglös, och en otroligt hård yta (BAC Betong är snabbhärdande) som även är vattentålig. Golvet kan slipas beroende på vilket resultat som önskas.
BAC Betong har många användningsområden och kan appliceras på de flesta ytor: linoleumgolv, vinylgolv, väggar, bordsskivor, kassadiskar och mycket mer. Dess elastiska egenskaper gör produkten till ett följsamt material som inte spricker.

Här är ett urval av alla färger och nyanser som finns. Ladda ner som PDF här.

Stadium använder BAC Betong för att skapa en betongkänsla i sina nya konceptbutiker Stadium Pulse. Linjerna pch siffrorna fäller man ned spacklet vilket blir väldigt effektfullt!

 

Kontakt

IdéTrading Sverige AB
Askims Verkstadsväg 1
436 34 Askim
Tel: +46 (0)31-68 10 00
Mail: info [at] idetrading [dot] se

 Följ oss på Twitter!