Aspectas designgolv - LVT och klickgolv

NYHET! ASPECTA TEN
Aspecta TEN är ett klickgolv för lösläggning med en helt ny typ av stomme, Isocore, som är stabilare och lättare än traditionella vinylklickgolv. Aspecta TEN finns i storlekar upp till 22x182 cm i trä och 45x90 cm i stenmönster. Ihop med den senaste högupplösta trycktekniken, en mycket verklighetstrogen prägling och en helt matt yta får man ett golv för lösläggning som är extremt naturtroget och ändå har vinylgolvets slitstyrka och vattentålighet. Med Aspecta TEN får du 25 års garanti i offentlig miljö.
 Läs broschyr om Aspecta TEN här.
 Rapport om Aspecta TEN's stegljudsdämpning

 

ASPECTA 5
Aspecta 5 är ett LVT-golv i premiumsegmentet tillverkat av en av världens största golvfabrikanter. Design och kvalitet har varit i fokus när de tagit fram detta mycket snygga LVT-golv. Stora investeringar har gjorts för att ta fram naturtrogna designer såväl som abstrakta mönster med inspiration av bland annat läder och koppar. För att tillverka plattan använder man sig av ftalatfri pvc och så kallad ”hotpress” metod för att få en så stabil produkt som möjligt till skillnad från de enklare valsade plattor som finns i lägre prisklasser.

Mönstret är tryckt i högupplöst format och belagt med 0.7 mm vinyl som är förstärkt med keramiska kulor. Detta gör det möjligt att lämna 25 års garanti i offentlig miljö. Ytan är helmatt vilket ger ett naturtroget intryck och finns med flera olika naturtrogna strukturer. Aspecta 5 passar perfekt i miljöer med hårt slitage exempelvis butiker, restauranger, hotell och andra ytor där man vill ha ett snyggt, slitstarkt och lättstädat golv. Med Aspecta 5 kan du välja golv i sten eller trämönster och ha fördelen av ett lättstädat och slitstarkt golv som inte är känsligt för repor och vatten.  

Elemental by Aspecta
Aspecta lanserar nu även Elemental by Aspecta som är ett något enklare alternativ i ett lite mer begränsat urval. Elemental är 2,5 mm tjockt med 0,55 mm slityta vilket ger ett golv som kan ligga i de flesta miljöer. Du får forfarande den mycket snygga matta ytan från Aspecta 5.

 

Kontakta oss för mer information om Aspectas LVT-golv!


Läs gärna om vårt PVC-fria alternativ PURLINE element här!

 

 

 

 

Aspectas designgolv


ASPECTA
Se kollektionen här!


ELEMENTAL by Aspecta
Se kollektionen här!


PURLINE element (PVC-fritt)
Läs mer här!